Diensten

Livestream

In tijden als deze is het niet vanzelfsprekend dat je je volledige publiek fysiek bereikt, Mediavisuals heeft hier een passende oplossing voor.

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van een hoogwaardige livestream voor klanten op een budget, maar ook voor grote organisaties, hoe dan ook wij halen het meeste uit jouw budget. Je kan denken aan bijvoorbeeld: een livestream voor jouw congres, feest of promotie event. Dit kan zo breed gemaakt worden als je zelf maar wil, dus naar wens zelfs 8 verschillende camera’s! Alle livestreams worden opgenomen op SSD's. Via onze cloud dienst kunt u makkelijk, snel en meestal na een paar uur de livestream downloaden via mobiel, tablet, laptop of computer. Wij bewaren dit bestand vrijblijvend voor u en maken back-ups van het film bestand. Wel zo fijn!


Hoe jouw Registratie tot stand komt.

Stap 1

Persoonlijke meeting

Als eerste wordt er een persoonlijke meeting ingepland, hier wordt besproken waar je wensen liggen en hoe we die het best in werkelijkheid gebracht kunnen worden.

Stap 2

Offerte opstellen

In deze fase wordt de offerte opgesteld op basis van het eerste gesprek, na goedkeuring is het tijd voor de livestream.

Stap 3

Tijd voor de livestream

Naar afspraak wordt de livestream op locatie opgezet, hierbij zijn we ruim op tijd aanwezig. Het opbouwen van de elementen van en rond de stream kan verschillen in tijd, dit kan een hele dag zijn, maar soms ook binnen een paar uur. Stream wordt op locatie live uitgezonden en opgenomen.

Stap 4

Na de uitzending

Na afloop van de livestream wordt het opgenomen bestand verstuurd via onze cloud dienst.

Stap 5

Nabespreking

Nabespreking livestream en overleg verdere wensen.

Lijkt het je nou tof om met ons samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben een
Livestream gemaakt voor

SDM

Wij hebben een
Livestream gemaakt voor

SDM