Diensten

Fotografie

Bedrijven dag, netwerkevent, school reünie en nog veel meer!

Heb jij voor jouw evenement een ervaren fotograaf nodig die prachtige foto’s maakt en ervaren is met een goede nabewerking? Dan ben je bij Mediavisuals aan het juiste adres. Bij ons geen fotograaf met een lege geheugenkaart of batterijen, nee bij ons is er van alles mogelijk. De fotograaf is gewapend met twee state of the art cameras zodat alles haarscherp vastgelegd wordt. Naast een fotograaf bieden wij ook leuke extra's aan. Voor ons de zogeheten Toppings Een optie is bijvoorbeeld een photobooth op locatie met allerlei grappige attributen, op deze manier geef je je gasten een leuke en onvergetelijke foto ervaring. Alle foto’s worden op kundige wijze met hoge resolutie aangeleverd, zodat ze op de mooiste manier gepresenteerd kunnen worden! Wil je iedereen een leuk geschenk geven met daarop de foto's? Wij bieden gegraveerde houten usb's met gegraveerde houten doosjes aan. Wij zorgen er voor dat alles netjes op de usb staat. Wel zo netjes. Overtuigt? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.


Hoe jouw fotoshoot to stand komt.

Stap 1

Kennismaking

De fotografie service vereist in principe geen fysiek contact en kan dus via mail contact makkelijk geregeld worden. Mocht het project groter zijn kan er uiteraard een meeting ingepland worden.

Stap 2

Offerte opstellen

Offerte wordt aangemaakt en wachten op ondertekening hiervan.

Stap 3

De fotoshoot

Naar afspraak wordt er op locatie gefotografeerd, na afloop van dit wordt het verzamelde materiaal bewerkt en presentabel gemaakt.

Stap 4

Feedbackronde + Oplevering

In deze fase wordt de eerste versie gepresenteerd en kan de klant feedback geven en eventuele laatste aanpassingen voorstellen. Daarna is de oplevering.

Stap 5

Relatiegeschenk

Eventueel mogelijkheid voor het mooi verpakken van het eindproduct als bijvoorbeeld relatiegeschenk.

Lijkt het je nou tof om met ons samen te werken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Wij hebben een
Fotoshoot gedaan voor

Cincin

Wij hebben een
Fotoshoot gedaan voor

Paesens